fbpx

Hallo,
Mijn naam is Rob Bekkers en ik wandel en loop hard op blote voeten in de natuur van Oisterwijk, waarbij ik de bamboefluit (shakuhachi) meeneem.

Hoe komt dat zo, vraag je je misschien af?
In 2012 heb ik op gewone hardloopschoenen de marathon uitgelopen in Oisterwijk.
Hier hield ik een vervelende achilles blessure aan over die niet over wilde gaan.
Hierdoor ben ik naar alternatieven gaan zoeken: Barefoot-style lopen, waarbij je schoentjes met een hele dunne zool gebruikt, alsof je op blote voeten loopt.

Ik ging steeds meer op blote voeten lopen, wat een diepe verbinding geeft met de natuur, waar ik ook graag mediteer met de bamboefluit, bansuri of didgeridoo. Daarnaast beoefen ik yoga.

Ik ben begonnen met Hatha yoga en dat volg ik nog steeds 1x per week bij Dorine van Gardenyoga in Oisterwijk hier is basis voor mij gelegd om in beweging te blijven en flexibiliteit te behouden om gezond oud te worden.

Ongeveer twee jaar geleden ben ik ook Kundalini Yoga gaan doen bij Laura Nidhan  De combinatie met Hatha is voor mij een complete beleving. Kundalini Yoga gaat veel dieper en is heel gevarieerd doordat je geluid(chanten), ademhaling en beweging combineert wat een heel andere ervaring geeft. Verschillende keren sloot het precies aan bij wat mijn lijf nodig had op dat moment.

Dit heeft mij persoonlijk veel gebracht en ik deel dit dan ook graag met mensen in mijn eigen kring en sinds kort na een opleiding tot Mind-Walk trainer ook met meerdere mensen. Dit om bewustwording en beleving terug te brengen in hun eigen natuur en de natuur waar in je wandelt of hardloopt.
In deze trainingen gebruik ik mijn ervaringen die ik heb opgedaan in de Hatha- en Kundalini -yoga lessen.

Kijk voor informatie over Mind-Walk Oisterwijk: https://www.mindwalkoisterwijk.nl/

Met vriendelijke Groet Rob