fbpx

Als je het hebt over ons ‘bestaan’, als je kijkt naar het Leven, de Natuur. Al deze facetten laten ons de vergankelijkheid van het Leven zien.

Alles heeft een begin en dus ook een einde. Soms is het geweldig. Soms pijnlijk verdrietig. Ik deel vandaag heel graag deze nieuwe episode over mijn AARDSE ervaring met de vergankelijkheid van het leven.

Ik zal je de foto besparen 😉 Maar juist op het moment dat ik de episode opname stopzette, stuitte ik op een poot van een dier. Een losse poot van een vosje denk ik. Super bijzonder! Ik stond stil en kon alleen maar zo dankbaar zijn voor de synchroniteiten. Hoe bijzonder!! Elke keer als ik episodes opneem, komt er wel een hele bijzondere extra message van het Universum.

Later kwam ik een hele mooie bloem tegen welke ook zo mooi weerspiegeld hoe de Cycle of Life werkt. Terwijl de bloem bijna geheel is uitgebloeid, zie je de stamper in het midden. Hierin zitten de zaadje voor de voortplanting. In het najaar laat zij uitgedroogd de zaadjes vallen en volgende jaar tijdens het nieuwe voorjaar zullen deze weer uitkomen. Prachtig!

Ik wens je super veel luisterplezier! Liefs van mij

Oh en, mocht je benieuwd zijn.. Het boek waar ik over heb heet ‘The Course in Miracles’