fbpx

En waarom dan ik..? Er zijn immers genoeg coaches en je kunt toch overal terecht?

Klopt! Zonder te pochen of te zeggen dat je naar mij moet komen, kan ik je wel oprecht vertellen waarin ik het verschil maak.

Allereerst werk ik met heel met hart en toewijding omdat mijn missie is om zoveel mogelijk mensen terug in contact te brengen met zichzelf. Het kan gebeuren dat je door ervaringen of gebeurtenissen verkeerde associaties bent gaan maken over jezelf en de buitenwereld. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om hier verandering in aan te brengen. Ik heb dit namelijk zelf aan den lijve (letterlijk zelfs tot ziekmakend) ondervonden. Ook deze ervaring neem ik mee in mijn rol als Coach zijnde. Want de weg en manier hoe ik eruit ben gekomen, heeft mij geïnspireerd om verder te gaan. Het is een doel geworden.

Ik vind dat iedereen het verdient om lekker in z’n vel te zitten, gelukkig te zijn en stralend de wereld in te gaan.